Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gedreven door passie voor mijn vak

Als freelance IT professional help ik jou het beste uit jouw bedrijf te halen.
Ik ben zelfverzekerd en besluitvaardig door diepgaande vakkennis en door inzicht in de kernactiviteiten van jouw bedrijf te vergaren.

In mij vind je een fijne gespreks- en sparringpartner ten aanzien van technische vraagstukken, waarbij organisatorische en commerciële belangen nooit uit het oog worden verloren.

Andere mensen zien mij als competent, georganiseerd en betrouwbaar. Hoewel ik prima zelfstandig kan werken, kennen mensen mij vooral als een teamplayer. Niet alleen met collega IT’ers maar juist ook met jou als partner, want zo zie ik klanten graag. Samenwerking en doorzettingsvermogen vormen mijn inziens de sleutels tot succes.

Passie voor mijn vak is wat mij drijft. Ik vind het heerlijk om met nieuwe technieken bezig te zijn en zie dagelijks hoe waardevol deze technieken zijn. Graag wil ik jou hiermee kennis laten maken zodat we samen jouw bedrijf naar de “next level” kunnen brengen!

Richard van den Aarssen
Trots en dankbaar

In mijn loopbaan heb ik vele gave opdrachten en projecten uitgevoerd, als zelfstandige en eerder ook in dienstverband.

Met trots kan ik terugkijken op al die mooie resultaten die behaald zijn. Ik ben dankbaar dat ik mijn steentje mag en mocht bijdragen aan deze organisaties:

Scroll naar boven