Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Consultancy & engineering

Met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van consultancy & engineering is Connectix jouw ideale partner voor IT gerelateerde vraagstukken, opdrachten en projecten. Hierbij ligt de focus met name op Microsoft en VMware technologieƫn.

Ben je dus op zoek naar iemand met gedegen kennis van virtualisatie, Windows (Server), Active Directory, Exchange, Microsoft 365 of Azure? Dan ben je hier op het juiste adres!

Ik ben MCP, MCSA, MCSE, MCTS, MCITP en VCP gecertificeerd en heb de afgelopen jaren talloze klanten geholpen t.a.v. advies, ontwerp, implementatie, migratie en beheer.

office, business, colleagues
office, business, colleagues

Cloud solution provider

Connectix biedt hoogwaardige en betaalbare cloud diensten aan, specifiek gericht op bedrijven binnen het MKB-segment.

Bedrijven die worstelen met een transitie naar de cloud worden van A tot Z ontzorgd. Je wordt niet aan je lot overgelaten. Na het afnemen van een abonnement op een cloud dienst wordt je begeleid gedurende het gehele traject, van het initiƫle advies tot aan in beheername.

Jouw core business staat voorop en vormt de spil van ieder project. Samen tillen we jouw IT omgeving en daarmee jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Veelgestelde vragen

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust even contact op!

Deze vraag wordt met enige regelmaat gesteld. Wat je het beste kunt doen is even contact met mij opnemen om te kijken of ik op dit moment beschikbaar ben.
Zo niet, dan ben ik dit mogelijk wel binnen afzienbare termijn. E.e.a. is ook afhankelijk van het type opdracht en de verwachte duur ervan. Wanneer je contact opneemt, probeer dan jouw hulpvraag zo goed mogelijk te beschrijven, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De cloud diensten die Connectix aanbiedt zijn met name gestoeld op Microsoft 365 (beter bekend als Office 365) en Microsoft Azure. Denk hierbij aan e-mail, web applicaties, cloud opslag en back-up, multi-factor authenticatie en online werkplekken. Deze diensten kunnen gecombineerd worden met een traditionele server omgeving. Dit resulteert in een zogenoemde hybride omgeving, waarbij je profiteert van het beste uit beide werelden. 

De mogelijkheden zijn talrijk en zijn altijd toegespitst op de behoeften van jouw bedrijf. Neem gerust vrijblijvend contact op via bovenstaande knop.

Dit is uiteraard afhankelijk van welke cloud diensten er worden afgenomen, hoeveel medewerkers hier gebruik van gaan maken en in welke mate ondersteuning geleverd wordt bij de transitie en/of in gebruikname van deze diensten.

Op basis van een intake gesprek, een functionele en een technische inventarisatie wordt bepaald welke cloud diensten toegepast kunnen worden en welke investering hiermee gemoeid is. Het zou zomaar kunnen dat het advies zal luiden om (een deel van) de eigen servers te behouden of te upgraden. De cloud is namelijk nooit een doel op zichzelf, het gaat erom dat de beste oplossing voor jouw bedrijf gekozen wordt.

Jazeker! Als consultant/engineer heb ik ruim 20 jaar kennis en ervaring opgebouwd met traditionele server omgevingen. Hier is het immers allemaal mee begonnen. Op projectbasis heb ik vele klanten verder mogen helpen met migraties van Windows (Server), Active Directory, Exchange, RDS/terminal server en vSphere. Schroom dus niet om contact op te nemen wanneer je zit met een technisch vraagstuk hieromtrent. Een CV inclusief projectenlijst kan op verzoek aangeleverd worden.

Scroll naar boven